joi, 12 aprilie 2012

Noutati

Multe evenimente in ultima vreme :

1. Stagiul de instructori al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai, desfasurat la Targu-Mures in perioada 6-8 aprilie a fost un mare succes. Cu foarte putine (si motivate) exceptii, au fost prezenti toti sefii de dojo din organizatie, pentru patru practici extrem de interesante, conduse de Dorin Marchis sensei, 5 dan Aikikai Aikido. Mai mult decat simpla exersare fizica, am exersat tehnici energetice si am incercat sa privim prin aceasta prisma intreaga practica. Este clar ca trebuie sa studiem in continuare, privind si din acest nou unghi ceea ce credeam ca stim (mai mult sau mai putin bine, asta este alta poveste). Locul in care s-a desfasurat stagiul (multumiri colegilor care au organizat) a fost acelasi hotel Business & Spa, care ofera conditii grozave de relaxare la Spa-ul pe care il recomand cu mare caldura. Asteptam cu interes urmatorul stagiu de instructori al anului 2012, ce se va desfasura la Cluj (detalii suplimentare pe www.aikikai.ro).

2. Imi face o deosebita placere sa anunt deschiderea unui nou dojo al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai, HAKKEN (descoperire), care este condus de catre Dan Gramada sensei, care pana la acest moment a activat in cadrul Kenshin dojo. Desi este la inceput, greutatile inerente nelipsind, sunt absolut convins ca Dan va face o treaba grozava si vreau sa imi exprim aprecierea pentru aceasta decizie. Noul dojo a primit autorizatia de functionare in cadrul FRAA de la Dorin Marchis sensei, presedintele acesteia. Felicitari Dan !!!

3. Vineri 13.04.2012 la Kenshin dojo va avea loc o practica speciala, dedicata teoriei Aikido, in cadrul careia vor putea fi exprimate pareri si adresate intrebari. Daca nu sunteti plecati cu ocazia Pastelui, va astept pentru o altfel de practica !

4. In data de 09.05.2012, Aikikai Bucuresti este invitat sa sustina o demonstratie de Aikido la Universitatea Romano-Americana. Vor urma detalii in scurt timp. Ii multumim lui Sabin Dumitrescu sensei, cel care a facut posibila aceasta demonstratie.

5. Dorin Marchis sensei, este invitat sa vorbeasca despre Aikido in cadrul TEDx ce va avea loc la Cluj in 12.05.2012. Sincere felicitari pentru invitatia primita sensei ! Pentru ce nu stiu despre TED, va recomand sa cautati pe FB si pe Youtube. Sunt sigur ca veti fi uimiti in chip placut de ceea ce veti vedea si astfel veti intelege si mai bine cat de onorant este pentru Dorin Marchis sensei si pentru Fundatia Romana de Aikido Aikikai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu