marți, 14 aprilie 2009

Stagiu Sovata, 10-12 aprile 2009

Tocmai ce am revenit din stagiul de la Sovata organizat de prietenul nostru Florin (dojo-cho la Reghin și Târgu-Mureș), unde m-am simțit foarte bine. Organizarea a fost extraordinară și îi mulțumesc încă o dată lui Florin pentru eforturile absolut remarcabile, iar participarea a fost una pe măsură. Probabil – nu am încă datele exacte – au venit în jur de 140 de practicanți de Aikido, copii și adulți. Adăugând și însoțitorii copiilor, desfășurarea de forțe a fost impresionantă.
Cele două practici zilnice au fost inspirate de Dorin Marchiș sensei, care a știut să ne impulsioneze și să ne facă să dăm cât mai mult pe tatami, astfel că cei prezenți au simțit entuziasmul și plăcerea practicii.
A fost și o sesiune de examinare unde am avut ocazia de a vedea numai oameni bine pregătiți, atât tehnic cât și fizic. Felicitări pentru Ciprian (sandan Pitești), Laura, Oana si Marius (nidan, Cluj), Bogdan (shodan, Cluj) și Nicu (shodan, Pitești).
Regrete există și ele, datorită faptului că acest stagiu s-a terminat repede, însă așteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie de a ne întâlni cu toții în luna mai la Cluj, pentru a practica sub îndrumarea maestrului Fukakusa Motohiro (nanadan, Japonia).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu