miercuri, 1 decembrie 2010

1 Decembrie

La mulți ani cu ocazia zilei naționale a României, tuturor românilor, fie ei în țară sau în străinătate, și, nu în ultimul rând elevilor și colegilor mei!

Happy Birthday for the National Day of Romania, 1st of December, to all Romanians, who live in Romania or abroad, and not the least, to my students and fellow practitioners.

Poate că este un moment bun să ne reamintim cine suntem, și lucrurile bune dar și cele rele, în încercarea de a ne redescoperi, ca români și ca oameni.

Maybe it is a good moment to remember who we are, the good deeds but also the bad ones, in our attempt to rediscover ourselves, as Romanians and human beings.

Să ne gândim și la prietenii, colegii și maeștrii noștri de alte etnii și naționalități, care ne sunt aproape în spirit și fără de care lumea nu ar fi atât de frumoasă.

Let's think of our friends, colleagues and masters, belonging to other etnies and nationalities, who are close to us in spirit, contributing to make such a beautiful world, otherwise not possible without them.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu