luni, 26 iulie 2010

Fukakusa Motohiro Sensei

Împreună cu Fukakusa sensei și cu Bogdan Resmeriță
Încă un stagiu organizat de Fundația Română de Aikido Aikikai s-a încheiat. Am avut din nou plăcerea de a învăța de la FUKAKUSA SENSEI, atât tehnici de AIKIDO, cât și o anumită manieră de a acționa pe saltea și în afara ei. Ne întărim convingerea că AIKIDO este un drum care îi aduce laolaltă pe oamenii care caută să devină mai buni prin intermediul acestei practici.
Alături de Fukakusa sensei

Deși au fost mai puțini participanți decât la stagiile anterioare (de la KENSHIN DOJO au participat 9 membri : Adrian Bunea, George Stoian, Cornel Costea, Daniela Donciu, Gabriela Moldovan, Anton Zaharia, Adrian Ciomagă, Bogdan Resmeriță si Isabela Popa), cei peste 120 de practicanți din România și din Republica Moldova au practicat cu mult entuziasm (în ciuda căldurii și a umidității remarcabile) tehnici cu și fără arme, sub îndrumarea atentă și amabilă a lui FUKAKUSA SENSEI. În total, un număr de 22 de practicanți au fost prezenti la acest eveniment, reprezentând patru DOJO din București: KENSHIN, TENCHI, YAMATO DAMASHII și CAVALER. M-am bucurat să-i avem alături și pe prietenii noștri Radu Apostolescu și Costin Boldor, de la Asociația Română de Aikido (președinte Laurențiu Vasilache sensei), respectiv Federația Română de Aikido (președinte Dan Ionescu sensei), ambii din București. Nu în ultimul rând, vreau să menționez prezența colegului și prietenului nostru Teodor Ardeleanu, dojo-cho pentru NADINE DOJO din  Manama, Bahrein  – DOJO afiliat Fundației Române de Aikido Aikikai – care a profitat de vacanța sa acasă pentru a fi alături de noi.
Împreună cu Dorin Marchis sensei, președintele FRAA și cu George Stoian Sensei

Sâmbătă seara, ca de obicei, am avut prilejul de a socializa alături de toți participanții la stagiu, la petrecerea în stil japonez din sală (chiar dacă de această dată am mâncat pizza :-))). 
Prietenii și colegii noștri de la Cluj au facut și de această dată o muncă remarcabilă în organizarea acestui seminar și le mulțumim foarte mult pentru eforturile lor. 
În încheiere îi invit pe practicanții de la KENSHIN DOJO care au participat la acest stagiu să adauge propriile lor impresii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu