joi, 1 iulie 2010

Irimi

În viață și în natură exista un ritm. Nu spun numai eu asta și nici nu este doar observația mea. Însă este adevărat. Noi suntem practicanți de AIKIDO. Încercăm prin ceea ce facem să devenim oameni mai buni. Nu numai pe TATAMI, nu numai din punct de vedere tehnic. Suntem obișnuiți sau suntem pe cale să ne obișnuim, cu severitatea practicii, cu angajamentul liber consimțit de a fi perseverenți, modești și gata de efort. Această atitudine trebuie să ne caracterizeze 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an.

Aceasta a fost introducerea unei solicitări extrem de serioase și de importante pe care o avem față de membrii Fundației Române de Aikido Aikikai, care demarează astăzi colectarea de fonduri pentru a fi alături de semenii noștri atât de greu loviți de inundații.

Fundația Română de Aikido Aikikai va deschide un cont special pentru această acțiune și ne exprimăm speranța că veți contribui în limita posibilităților fiecăruia dintre voi pentru a-i ajuta pe concetățenii noștri. Detalii complete vor fi publicate pe site-ul FRAA:

www.aikikai.ro

Evident, dacă alte persoane sau alte organizații de Aikido sau alte arte marțiale doresc să se alăture acestei acțiuni, participarea lor va fi apreciată așa cum se cuvine.

În incheiere aș vrea să clarific de ce am denumit acest scurt anunț cu titlul IRIMI. Simplu. Este momentul să acționăm.

Un comentariu:

  1. un mesaj caracteristic semnaturii Sensei Bunea :-) fiecare clipa este ideala pentru a actiona, ne ramane doar decizia de a incepe Acum!

    RăspundețiȘtergere