luni, 23 august 2010

Stagiu Sliven: Yokota Yoshiaki SENSEI

Următorul stagiu la care vom participa este programat în perioada 17-19 septembrie 2010 în stațiunea montană Sliven, Bulgaria. Radomir Marinov SENSEI aniversează 15 ani de când și-a înființat DOJO, invitându-l cu această ocazie pe YOKOTA YOSHIAKI SENSEI, NANA DAN AIKIKAI HOMBU SHIHAN.

Am avut deja plăcerea de a merge la câteva dintre practicile lui YOKOTA SENSEI, cu ocazia călătoriilor în Japonia și sunt absolut încântat să-l revăd, atât de aproape de noi. YOKOTA SENSEI este unul dintre maeștrii pe care îi admir, pentru că eleganța sa, combinată cu o eficiență crudă, produc un AIKIDO absolut impresionant.




 Din București vor participa membri a trei DOJO din cadrul Fundației Române de Aikido Aikikai (KENSHIN, RAKUTEN și TENCHI) precum și membrii unui DOJO din cadrul Aikikai România, Proteus. În autocarul de 48 de locuri pe care l-am închiriat pentru această deplasare vor mai fi trei colegi de la Aikikai Ploiești și doi de la Aikikai Pitești. Vor mai participa colegi de la Cluj, Arad și alte DOJO din Transilvania, astfel că în total estimăm că vom ajunge aproximativ 70 de participanți din România, incluzându-i și pe cei doi prieteni ai noștri din Federația Română de Aikido care vor fi prezenți la acest eveniment.

Așteptăm cu mare nerăbdare acest stagiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu