vineri, 10 septembrie 2010

Made in Japan!

Un japonez vine în România într-un circuit turistic. În ultima zi cheamă un taxi să-l ducă la aeroport. Pe drum spre Otopeni, o Honda depășește taxiul. Entuziasmat, japonezul scoate capul pe geam și strigă într-o engleză stricată:

"Hooon-daaaa, beri fasuto! Mei-do iin Japan!"

La scurt timp, o Toyota depășește taxiul și din nou turistul japonez scoate capul pe geamul taxiului și strigă, în aceeași engleză stricată:

"Tooo-yooo-taaaa, beri fasuto! Mei-do iin Japan!"

La un semafor, un Mitsubishi pleacă în trombă. Pentru a treia oară, japonezul entuziasmat scoate capul pe geamul taxiului și strigă:

"Mitsu-bishiiii, beri fasuto! Mei-do iin Japan!"

Taximetristul român începe să toace mărunt din buze, dar nu-i spune nimic clientului japonez. Nici chiar după ce alte mașini japoneze trec în viteză pe lângă ei, făcându-l de fiecare dată pe japonez să scoată capul pe geamul taxiului și să-și strige entuziast banzaiul. Până la urmă taxiul ajunge la aeroport. Cum îi stă bine românului care transportă clienți străini din centrul Bucureștiului până în Otopeni, aparatul de taxat arată o sumă considerabil umflată. Turistul japonez exclamă siderat:

"Waaa!... Ekusu-pen-sibu!"

La care taximetristul se întoarce spre el și răcnește, arătând cu degetul spre aparatul de taxat:

"Meter, very fast!! Made in Japan!..."

Un comentariu:

  1. Foarte bun domnule, sa le aratam noi astora mici si mandrii ce insemna sa nu iti tii gura. Oricum, chiar daca si-o tinea, tot atat avea de dat. =))

    RăspundețiȘtergere