joi, 31 decembrie 2009

Final 2009

Astăzi este ultima zi a anului 2009. Mă gândesc să postez despre evenimentele din ultimele două zile, 29.12.2009 și 30.12.2009, care au marcat într-un mod festiv acest an de practică.


Marti, 29.12.2009, la locatia din strada Claudiu 16 (Tenchi dojo si Rakuten dojo) a avut loc cu incepere de la orele 19,30 antrenamentul comun de final de an al dojo-urilor Rakuten, Tenchi si Kenshin. Desi este final de an, destul de multi dintre practicantii bucuresteni, au ales sa fie prezenti pa tatami. Practica a durat ceva mai mult de o ora, tehnicile fiind predate de instructorii Viorel Dan, Adrian Bunea si Sorin Despa.

A urmat un program de demonstratii sustinut de unii dintre practicantii celor trei dojo-uri si de catre instructorii acestora.

La final, a urmat o mica reuniune informala pe tatami, apreciata de toti cei ce au putut participa.

Miercuri, 30.12.2009 a avut loc practica de inchidere a anului 2009 la Kenshin Dojo, avand placerea de a-i avea alaturi de noi pe maestrii Adrian Ionescu si Doru Popescu de la Aikikai Ploiesti, Dan Vatamanu de la Rakuten Bucuresti si Mihai Vladu de la Yamato Bucuresti, A fost o practica speciala, din mai multe motive :

- au fost multi practicanti intr-un spatiu restrans
- s-au aratat multe tehnici intr-un timp scurt
- practica s-a desfasurat pe parchet si nu pe tatami
- atacul folosit pe intreaga durata a pregatirii a fost gyaku hanmi

La sfarsit a urmat o alta discutie prelungita pana dupa miezul noptii si trebuie sa multumim colegilor si practicantilor care au organizat si au muncit pentru aceasta seara.

Anul 2010 va debuta cu prima practica ce va avea loc pe data de 04.01.2010 la sala de la Lia Manoliu, conform programului cunoscut.

La Multi Ani !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu